lunes, 17 de noviembre de 2014

SOM-HI TM: Una esfereïdora però dolça sessió de SOM-HI (per Ariadna Ribés)


El passat Dimarts 4 de Novembre vam tenir la sort de formar part de la sessió de Som-hi Toastmasters, a la recentment tronada seu, l’arquitectònicament sorprenent escola IPSI.
La Judit P. va obrir la sessió mostrant-nos les decoracions típiques del mes d’Octubre, tant Anglosaxones com Catalanes.
La Doriana B., magníficament disfressada de Bruixa, va iniciar el que no deixaria de ser una sessió amanida amb vocabulari divertidament esgarrifós.
En primer lloc, en Jordi M. ens va deixar embadalits com criatures amb el seu discurs “Atrapant la Bellesa”, una història de conte amb una moralitat (“moraleja”) magnífica; no ens perdem l’autèntica bellesa intentant capturar-la, gaudim-ne! Discurs que la Isabel V. va avaluar amb molta serenitat i amor.
En segon lloc, la Julia P. ens va meravellar amb el seu impressionant “l’Alquimista Murri”, sobre el metge suís conegut com a Paracels (comprensiblement, doncs ens costaria molt recordar el seu nom complet tan bé com la Julia!! Ni més ni menys que Theophrastus Philippus Aureolus Bombastus von Hohenheim!!) i que ens va encisar als que no l’havíem sentit fins ara fer un discurs en català. I va ser l’Aleix qui va haver d’empescar-se-les per trobar algun punt de millora! 
I l’últim discurs que ens oferí la Teresa R., amb el poema “La Pubilleta”, de Frederic Soler Pitarra, que per sorpresa de tots ens va saber recitar sense haver de consultar gairebé mai les notes. I com el seu avaluador Joan F. va dir, ens va saber conduir pels alts i baixos emocionals de la història que el poema explicava, tot i el que suposa interpretar -i no simplement recitar- tot un poema!
En Cormac W., com a presentador dels discursos improvisats, va venir armat amb una ampolla de vi dolç Moscatell, amb la que va ajudar a encetar cadascun dels temes als participants, que amb el roig a les galtes van defensar les expressions; 
Ambrós A.; Me’n vaig al poble
Ariadna R.; Seny i rauxa
Eduard C; Estar més perdut que un mamut
Ambrós A. va donar pas als informes dels tècnics de la sessió (Marina C., comptadora de falques, Blanca O., Gramàtica, i Jordi V. Guardià del temps) per finalment avaluar la fluïdesa i diversió amb que havia discorregut la sessió.
Finalment vam poder compartir entre tots el Moscatell i pastissets de tardor, abans d’acomiadar-nos fins a la propera sessió.
EP!! No oblidéssiu que és aquest dimarts 18 de Novembre!! A les 20h a l’escola IPSI, al carrer Comte Borrell, 243 - 249, Metro Hospital Clínic!! Us hi esperem!!!  



No hay comentarios:

Publicar un comentario